Přehlídka Chanel podzim / zima 2014-15: zákulisí krásy
Přehlídka Chanel podzim / zima 2014-15: zákulisí krásy

Video: Přehlídka Chanel podzim / zima 2014-15: zákulisí krásy

Video: Přehlídka Chanel podzim / zima 2014-15: zákulisí krásy
Video: Kolekce podzim zima 2014 - Baldinini Woman backstage 2024, Březen
Anonim
COVER chanel
COVER chanel
(k dispozici od dubna 2014) a poté se rozsvítí Éclat Lumière; fixuje základnu a dává saténový povrch Poudre Universelle Libre . Ocelové a platinové odrazy, s Iluze stínů v Epatant a Fantasme jsou vedle sebe s řadami pop barevná oční linka jako růžová, oranžová, zelená a červená (barvy nejsou komerčně dostupné); řasy se pak natočí Recourbe Cils de Chanel. Goths a rty jsou zabarveny éterickými nuancemi s Joues Contraste v Canaille (k dispozici od dubna 2014) a rtěnky Rouge Allure (v barvách Charmeuse a Conquise) e Rouge Coco v Chérie. Dokonce i manikúra je oblečena do sladkých a sofistikovaných odstínů Le Vernis Jste připraveni snít o duze Chanel? © Všechna práva vyhrazena
DSC 8326
DSC 8326
(k dispozici od dubna 2014) a poté se rozsvítí Éclat Lumière; fixuje základnu a dává saténový povrch Poudre Universelle Libre . Ocelové a platinové odlesky, s Iluze stínů v Epatant a Fantasme jsou vedle sebe s řadami pop barevná oční linka jako růžová, oranžová, zelená a červená (barvy nejsou komerčně dostupné); řasy se pak natočí Recourbe Cils de Chanel. Goths a rty jsou zabarveny éterickými nuancemi s Joues Contraste v Canaille (k dispozici od dubna 2014) a rtěnky Rouge Allure (v barvách Charmeuse a Conquise) e Rouge Coco v Chérie. Dokonce i manikúra je oblečena do sladkých a sofistikovaných odstínů Le Vernis Jste připraveni snít o duze Chanel? © Všechna práva vyhrazena
  • DSC 8346 2014-15 Přehlídka líčení připravená k nošení na podzim-zimu CHANEL © CHANEL 2014

  • DSC 8326 2014-15 Přehlídka líčení připravená k nošení na podzim-zimu CHANEL © CHANEL 2014
  • Make-up pro přehlídkové molo Chanel A / W 2014 se zaměřuje na vzhled, který se stává barevným

    Metalické záblesky a barevné doteky pro dráhu podzim / zima 2014-15 od Chanel na pařížském týdnu módy. Make-up se zaměřuje na vzhled, který se stává barevným.

    Po přípravě základny s linií péče o pleť Hydra BeautyPleť se nejprve vyrovná novým základem Dokonalost Lumiere Velvet (k dispozici od dubna 2014) a poté se rozsvítí Éclat Lumière; fixuje základnu a dává saténový povrch Poudre Universelle Libre.

    Odrazy oceli a platiny s Iluze stínů v Epatant a Fantasme jsou vedle sebe s řadami pop barevná oční linka jako růžová, oranžová, zelená a červená (barvy nejsou komerčně dostupné); řasy se pak natočí Recourbe Cils de Chanel.

    Tváře a rty jsou zabarveny éterickými nuancemi Joues Contraste v Canaille (k dispozici od dubna 2014) a rtěnky Rouge Allure (v barvách Charmeuse a Conquise) e Rouge Coco v Chérie. Dokonce i manikúra je oblečena do sladkých a sofistikovaných odstínů Le Vernis v baletce.

    Jste připraveni snít o duze Chanel?

    Doporučuje: